Przystajń

Logowanie

Statystyki

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDzisiaj:70
mod_vvisit_counterWczoraj:268
mod_vvisit_counterW tym tygodniu:70
mod_vvisit_counterTen miesiąc:4761
mod_vvisit_counterWszystkie wizyty:152718

Przeglądający 4
Twoje IP: 38.107.179.211
,
Dziś: Maj 21, 2012

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
Sport w gminie Przystajń i okolicach
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Orliki

Orliki 1 rok, 3 mies. temu #99

• Friis
  • Świeżak
  • Oklaski: 0
Po przeczytaniu dzisiejszej "kłobuckiej" jestem w szoku. Powiat chce wybudować w Krzepicach Orlika. Pomimo tego, że jest już tam boisko do piłki nożnej, koszykówki i siatkówki. A my co? Przystajń wcale nie ma boiska, trzeba chodzić na "buchty". Odnoszę wrażenie, że starostwo wcale się nami nie interesuje ...

PS. Tak wiem. Mamy dług z powodu szkoły. Ale czy tego nie powinno finansować starostwo?

O: Orliki 1 rok, 3 mies. temu #101

• SB
  • Administrator
  • Oklaski: -1
"Nam" ze znajomymi najbardziej brakuje boiska do koszykówki na "buchtach",
a jeśli chodzi o Krzepice to wykorzystują oni chyba więcej możliwości rozwoju niż Przystajń, bo np. częściej o "nich" się pisze oraz o pomysłach ludzi z Krzepic.

Hmm, może starać się o więcej z różnorodnych programów
Komputery, strony internetowe, sprzedaż-naprawa-części www.maniax.pl
Nowe ogłoszenia: *** Urządzenie wielofunkcyjne EPSON (druk/skan/xero)  Małe rozmiary i pełna funkcjonaln... Brzeziny 291.-PLN *** Mysz bezprzewodowa (PROMOCJA)  Bezprzewodowa, optyczna, pracująca... Brzeziny 39,99.-PLN *** Praca dodatkowa - MARIZA  Korzyści z wstąpienia do Klubu Ma... Cała Polska .-PLN *** Bądź niezależną konsultantką Oriflame wpisowe 1 zł  Pracuj dodatkowo jako konsultantka ... Polska .-PLN *** Praca dodatkowa - MARIZA  Korzyści z wstąpienia do Klubu Ma... Cała Polska .-PLN *** 
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.36 sekundy