Przystajń

Logowanie

Statystyki

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDzisiaj:68
mod_vvisit_counterWczoraj:268
mod_vvisit_counterW tym tygodniu:68
mod_vvisit_counterTen miesiąc:4759
mod_vvisit_counterWszystkie wizyty:152716

Przeglądający 3
Twoje IP: 38.107.179.212
,
Dziś: Maj 21, 2012

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Tajemnice Gminy Przystajń

Tajemnice Gminy Przystajń 1 rok, 3 mies. temu #93

• SB
  • Administrator
  • Oklaski: -1
Witam,

Chciałbym poruszyć temat: kanałów/ścieżek/dróg istniejących kiedyś pod rynkiem, kościołem, sukiennicami.

Czy to prawda, że miejsca te były połączone kanałem, którym można było coś transportować lub ewakuować się? Czy istniało takie połączenie?

Osoby znające jakieś ciekawostki dotyczące Przystajni (ten wątek), a także innych miejscowości (->utwórz nowy wątek(temat)) proszone są o aktywność i ciekawe informacje
Komputery, strony internetowe, sprzedaż-naprawa-części www.maniax.pl
Ostatnio zmieniany: 1 rok, 3 mies. temu przez SB.

O:Tajemnice Gminy Przystajń 1 rok, 3 mies. temu #96

• Friis
  • Świeżak
  • Oklaski: 0
Nie przypominam sobie historii tego typu. Ale jeżeli o tunelu mowa, to na jednym z pól przy ul. Częstochowskiej jest metalowa budka. Podobno jest w niej wejście do tunelu ewakuacyjnego, którego koniec miał znajdować się w szybie kopalni Krystyna (dla niewiedzących - tam gdzie dziś znajduje się Bar Krystyna).
Nowe ogłoszenia: *** Mysz bezprzewodowa (PROMOCJA)  Bezprzewodowa, optyczna, pracująca... Brzeziny 39,99.-PLN *** Praca dodatkowa - MARIZA  Korzyści z wstąpienia do Klubu Ma... Cała Polska .-PLN *** Bądź niezależną konsultantką Oriflame wpisowe 1 zł  Pracuj dodatkowo jako konsultantka ... Polska .-PLN *** Zostań Konsultantką/em ORIFLAME-praca dodatkowa!  ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ(EM) ORIFLAME ... cała Polska 1.-PLN *** Sprzedam tanio DZIAŁKĘ  Sprzedam działkę rolno-budowlaną... Mrówczak 20000.-PLN *** 
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.36 sekundy